نيوز نت

نيوز نت

ایجاد وبلاگ رایگان

2 مورد از دسر هاي خوشمزه را بشناسيد

در ايران دسر ها هم قبل از غذا و هم بعد از غذا و گاهي به عنوان ميان وعده خورده مي شوند. در ادامه طرز تهيه دو دسر زولبيا باميه و شله زرد ارائه مي شود. البته براي اينكه بدانيم چگونه آشپزي را شروع كنيم راه‌هاي مختلفي وجود دارد اما داشتن يك دستور پخت حرفه اي و اندازه مناسب مواد اوليه از جمله نكاتي است كه مي‌توانيد در گوشه ذهن‌تان داشته باشيد. 

زولبيا و باميه 

C:UsersWIN7Desktop911929_379.jpg

زولبيا و باميه جز دسر هاي قديمي ايران هستند كه از قديم تا به حال بسيار پرطرفدار بوده اند. مواد لازم براي درست كردن زولبيا و باميه به شرح زير است:

براي درست كردن شربت:

2 ليوان شكر

يك قاشق زعفران دم كرده

يك چهارم ليوان گلاب

يك و نيم ليوان آب 

نصف قاشق چاي خوري آبليمو

آب و شكر را آرام آرام در حرات با هم مخلوط كنيد.سپس آبليمو، زعفران و گلاب را اضافه كنيد. وقتي كاملا حل شد صبر كنيد خنك شود سپس در يخچال قرار دهيد. 

براي درست كردن زولبيا:

3 قاشق غذا خوري آرد 

نصف ليوان ماست

يك سوم ليوان گلاب

يك چهارم قاشق چاي خوري جوش شيرين

سه قاشق چاي خوري زعفران دم كرده 

روغن مايع به ميزان دلخواه

نشاسته و ماست را با همزن كاملا مخلوط كنيد. سپس يك قاشق روغن مايع (يا بيشتر) به آن اضافه كنيد. زعفران، گلاب و جوش شيرين را كاملا مخلوط كرده و به اين مواد اضافه كنيد. سپس آرد را به مواد اضافه كنيد. مواد را داخل قيف ريخته و در روغن داغ فرم دهيد. 

براي درست كردن باميه:

يك چهارم قاشق چايخوري بيكينگ پودر 

روغن مايع به ميزان دلخواه

25 گرم كره

3 عدد تخم مرغ

يك ليوان آب 

يك ليوان آرد

به آب درحال جوش روي شعله ملايم كره را اضافه كنيد. سپس بيكينگ پودر و آرد را مخلوط كرده و اضافه كنيد. وقتي خمير سفت شد تخم مرغ را اضافه كنيد و خوب ورز دهيد. توسط قيف خمير را دايره دايره فرم دهيد و در روغن سرخ كنيد. سپس چند دقيقه داخل شربت از پيش آماده شده قرار دهيد.


شله زرد

C:UsersWIN7Desktopshole-zard.jpg

2 پيمانه برنج

1 قاشق غذاخوري روغن

4 پيمانه شكر

50 گرم كره يا روغن حيواني

1 پيمانه گلاب

به مقدار لازم خلال بادام و زعفران

 

برنج را از شب قبل خيس كنيد و با حرارت زياد بجوشانيد سپس در قابلمه را نيمه بسته قرار دهيد پس از باز شدن برنج شعله را كم كرده و هم بزنيد تا برنج كاملا شفته شود. زعفران دم كشيده، بادام و گلاب را به آن اضافه كنيد. 5 تا 10دقيقه هم بزنيد سپس كره يا روغن حيواني  را اضافه كنيد. پس از ده دقيقه شعله را خاموش كرده و اجازه دهيد دم بكشد. در آخر اگر مي‌خواهيد سرآشپز شويد بايد پا را فراتر گذاشته و با مطالعه، شركت در كلاس هاي آشپزي داشن خود را در اين زمينه ارتقا دهيد. 

ادامهـ مطلبـ
| ۲۹ تير ۱۴۰۰ | ۰۲:۴۲:۰۱ | محمد
،
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :

جستجوگر

آمار

افراد آنلاين : 1
بازديد امروز : 30
بازديد ديروز : 18
بازديد كل : 2104

↑ برو بالا

سرویس وبلاگدهی فارسی یا پارسی رایگان